A Fillerina az első, otthoni használatra alkalmas dermokozmetikai feltöltőanyag, amely az eredmények és a tartósság szempontjából, valamint a LABO által szabadalmaztatott Transzdermikus Technológiának és a precíziós applikátornak köszönhetően, az invazív hialuronsav-mikroinjekciós kezelések igazi alternatívája.

FILLERINA

FILLERINA

ARCFELTÖLTŐ KEZELÉS

A Labo Suisse megalkotta az esztétikai orvoslás otthon alkalmazható kozmetikai alternatíváját az arcfeltöltés és hajápolás területén.

A svájci székhelyű Labo Suisse prémium minőségű dermokozmetikai termékek gyártója. A céget 36 éve, Bázelben (Svájc) alapították, amely innovatív termékeire alapozva szerezte hírnevét. A folyamatos, legmodernebb technológiákkal támogatott kutatás-fejlesztésnek köszönhetően a Labo Suisse készítmények kínálata napról napra bővül, és ezek minősége a lehető legmagasabb színvonalú. Ennek az elkötelezett fejlesztő munkának köszönhető, hogy a Labo Suisse kínálatában lévő összes termék csúcskategóriás, és ezek hatása összemérhető az esztétikai orvoslás beavatkozásainak eredményeivel.

A termék innováció során a cég közel 30 szabadalmat jegyeztetett be, illetve készítményei már a világ 50 országában elérhetők.

A termékek mindegyike vegán, illetve a Labo Suisse már az európai szabályozás bevezetése előtt is elkötelezett volt az állatkísérlet-mentes termékfejlesztés mellett.

Plant-Based

Ingredients

Organic and natural ingredients.

Nature is pure, and so are our Beleco® products. We create plant-powered balms and oils formulated only with clean ingredients – you won’t find petrochemicals or synthetic fragrances in our collection.

Treatments

Better Balm

Hands

If eyes are the window to the soul, hands are the window to wisdom. They can tell just how mature you are and what you have been through. So, to pay back your hands for all the daily discomforts, we suggest you use our nourishing balms and creams to hydrate and soften your hands’ skin.

Formulated with coconut, almond, olive oil, as well as aloe vera, honey, and cocoa butter, our hand products are made to make a part of your soft-hand regimen. The Beleco balms and creams will leave your hands with deep moisturization over several hours without feeling greasy. You can go about your day without even remembering putting our cream or balm on. The best part is that your hands will be deeply nourished even after the first application, so you won’t have to reapply Beleco creams and balms every few hours.

HANDMADE

Rinse-free Hand Sanitizer

Infused with pure organic materials, with this product, rejuvenate your health and care for yourself. Flaunt with con…

$50.00

FILLERINA

CRESCINA

Latest
Articles

An online repository of readings,
writings and other ephemera

 • Lékai-Kiss Ramóna a Labo Suisse arca

  Az 50 országban elérhető, és közel 35 éves múltra visszatekintő Labo Suisse Lékai-Kiss Ramónát választotta hazai szépségnagykövetének, a színésznő-műsorvezető ráadásul globálisan is a márka első arca! „Azt hiszem, nincs olyan nő, aki ne lenne büszke egy luxusmárkával való ilyen szintű kölcsönös elköteleződésre. Ritka lehetőség az, amikor egy nagymúltú, de itthon még ismeretlen nemzetközi márka érkezik…

 • Ráncfeltöltés injekcióstű nélkül? Íme az esztétikai beavatkozás nélküli bőrfiatalítás leghatékonyabb alternatívája!

  ÉVA magazin – 2023.08.21 Ha már nem az a fiatalos arc néz ránk vissza a tükörből, mint egykor, ha már zavarnak az egyre sokasodó ráncok, a kontúrját vesztett állív, itt az ideje, hogy tegyünk ellene! Szerencsére ez most már úgy is lehetséges, hogy tűnek még csak a közelébe se menjünk, hiszen itt a sokunk által…

 • Kipróbáltam egy módszert, ami pár hét után dús ajkakat ígér: most elárulom, mi lett az eredménye

  JOY – 2023.01.24 Nyugi, injekciós tű nincs a dologban! Régebben soha nem gondolkoztam azon, hogy változtatnék bármit is az arcomon, ráadásul egész korán elkezdtem elmélyülni az arcápolás rejtelmeiben. És bár mindig is arra törekedtem, hogy a megjelenésem minél természetesebb és üdébb legyen, azt is be kell vallanom, hogy mióta betöltöttem a harmincat, azóta többször vizsgálom…

 • Viszlát megereszkedett bőr! Íme a személyre szabott bőrápolás

  Glamour – 2022.12.20 Ki ne álmodozna üde, rugalmas és feszes bőrről? A magyar piacra belépő Fillerina kollagént, hialuronsavat és elasztint is tartalmazó termékeinek célzott kezelésével személyre szabhatjuk a bőrápolást és elképesztő eredményeket érhetünk el a bőr állapotában. Egyedülálló csúcstechnológia a bőrápolásban A Fillerina ˗ amely a Labo Suisse egyik első terméke a hazai piacon ˗…

 • Transzdermikus Technológia (Transdermic Technology) – modern tudományos vívmány a bőrápolásban

  2022.09.26. A hialuronsav megismerésével a dermokozmetikai termékek és az esztétikai orvoslás is egy olyan anyaghoz jutottak, amit a széleskörben alkalmaznak a bőr regenerálása, rugalmasságának növelésére, a bőr elmúló hidratáltságának visszaállítására.

 • Hialuronsav – korunk csodaszere?

  2022.09.23. A hialuronsav a természetben, az emberi és állati szervezetekben is előforduló szerves vegyület. Az embereknél jellemzően az ideg-, kötő- és hámszövetben, szemben, csontvelőben, ízületekben és a bőrben található meg. Jelenléte kulcsfontosságú pl.  a sebgyógyulásban, a szövetregenerációban és a sejtek osztódásában.

Featured in