Fillerina

A Fillerina az első, otthoni használatra alkalmas dermokozmetikai feltöltőanyag, amely az eredmények és a tartósság szempontjából, valamint a LABO által szabadalmaztatott Transzdermikus Technológiának és a precíziós applikátornak köszönhetően, az invazív hialuronsav-mikroinjekciós kezelések igazi alternatívája.

Hogyan válasszunk?

Grade 3

Hatóerő 3-as Fokozat

 • Kezdeti vonalak és mimikai ráncok
 • Kezdeti öregedési ráncok és egyenetlen bőrfelszín
 • Kezdeti megereszkedés és a szövetek kimerülése
 • Csökkenő vastagságú, sűrűségű és rugalmasságú bőr
 • Kezdeti megereszkedési jelek
 • Az arccsontok és az ajkak nagyobb kiemelésének szükségessége.

Grade 4

Hatóerő 4-es Fokozat

 • Mély vonalak és mimikai ráncok
 • Látható, markáns öregségi ráncok és egyenetlen bőrfelszín
 • A szövetek feltűnő térfogatcsökkenése és kimerülése
 • Csökkent vastagságú, sűrűségű és rugalmasságú bőr
 • Látható megereszkedési jelek
 • Az arccsontok és az ajkak nagyobb kiemelésének szükségessége.

Grade 5

Hatóerő 5-ös Fokozat

 • Nagyon mély vonalak és mimikai ráncok
 • Nagyon markáns öregségi ráncok és egyenetlen bőrfelszín
 • A szövetek térfogatának súlyos csökkenése és kimerülése
 • Elégtelen vastagságú, sűrűségű és rugalmasságú bőr
 • Markáns megereszkedési jelek
 • Az arccsontok és az ajkak nagyobb kiemelésének szükségessége.

A Fillerina csúcstechnológiás hatása a 12 különböző hialuronsav, a 3 különböző kollagén és a 2 különböző elasztin egyedi, szabadalmaztatott összetételének eredménye. A 12 különböző molekulatömegű hialuronsav tölti fel közel 100 %-os hatásfokkal a bőrt annak teljes térfogatában, a háromféle kollagén adja vissza a bőr rugalmasságát és a kétféle elasztin pedig újra feszessé teszi a bőrt. A hialuronsav a tömegének ezerszeresével megegyező tömegű vizet képes megkötni, így a Fillerina akkor tudja biztosítani a legkiválóbb eredményeket, ha a használata előtt elfogyaszt két pohárnyi vizet.

A termék, megfelelő alkalmazás mellett, gyakorlatilag teljes egészében felszívódik a bőrben, ahol hatékonyan és hosszan fejti ki hatását. Mivel bőrünk egyedi, és állapota egyénenként és korosztályonként eltérhet, így a Labo felkészült arra, hogy a Fillerina kezeléseket a legnagyobb mértékben személyre szabhassák. Ennek megfelelően a termékek több arcterületre, illetve alkalmazási módra (teljes arckezelés, ajak és környéke, szem és környéke, nappali és éjszakai krém) és többféle hatáserősségben állnak rendelkezésre, segítve ezzel a legjobb eredmény elérését. Az Ön számára javasolt hatáserősség meghatározását segíti a jelen fényképes segédlet, vagy az értékesítési pontokon található nyomtatott segédlet. A termékek az igények és az eredmények függvényében párhuzamosan is használhatók.

Hogyan használjuk?

A használatot célszerű a teljes arcot érintő, átfogó kezelés alkalmazásával kezdeni, amelyet a használat idejétől függően, kiegészíthet a nappali, vagy az éjszakai krém is. Amennyiben a teljes arckezelés véget ért, a kezelés folytatható a szem és környékére, vagy a száj és környékére optimalizált összetevőjű krém használatával, akár a nappali, vagy éjszakai krémmel kombinálva. A legjobb eredmény a termék csomagolásában lévő használati utasításban foglaltak betartásával érhető el. A gél alapú termékeket a csomagolásban található applikátorral hordja fel az arcbőr kívánt területeire, majd a felszívódását segítendő, finoman paskolja be a maradékot a bőrbe. A bemasszírozás nem tanácsos, mert a bőrfelületen lévő gél összeállhat és még a felszívódás előtt összecsomósodik.

A krémek hatóanyagait az adott alkalmazási idő vagy terület szerint optimalizálták. Felhasználásuk során gyengéden, az adott bőrterületbe kell masszírozni. A megfelelő alkalmazási javaslat betartásával a bőrön megjelenő ráncok, egyenetlenségek mértéke, mind mélységében, mind térfogatában, azok típusától függően akár 15 – 45 százalékkal csökkenhet. A legnagyobb hatékonyság érdekében a kezeléseket igény szerint, jellemzően 6 hónapos gyakorisággal, a hatáserősség megfelelő megválasztásával érdemes megismételni. A krémeket a kezelések mellett és az azok közötti időben is javasolt alkalmazni.

Gyakori kérdések

A Fillerina egy dermokozmetikai feltöltőanyag, amely feltölti a ráncokat és nagyobb volument ad az arc azon területeinek, amelyek az idő múlásával jobban ki vannak téve a ráncosodásnak és a térfogat elvesztésének, következésképpen a bőr megereszkedésének. Ez a bőrön esztétikailag jelenik meg. A bőr természetes öregedésére nem lehet meghatározni pontos életkort, egyéni adottságoktól függően már 25-30 éves kortól javasolható a termékek használata.

A hialuronsav feltöltő képességét annak a tulajdonságának köszönheti, hogy megköti a vízmolekulákat a szövetekben. Minél nagyobb mennyiségű vizet tud megkötni a hialuronsav, annál hatékonyabb a szövetek feltöltésének képessége, így tölti fel a ráncokat és az arc megereszkedett területeit. A szervezet vízellátásával a bőrszövetekbe is juttatunk vizet, amit a Fillerina hialuronsavai kötnek meg.

A Fillerina különböző fokozatai a hatóanyagok különböző koncentrációit jelzik, ezért a szakmai tanácsadó javaslatának köszönhetően, a fogyasztónak lehetősége lesz kiválasztani, hogy melyik kezelés illeszkedik a legjobban a személyes adottságaihoz, a ráncok jelenlétéhez és a bőrmegereszkedés (arccsont, ajkak, szemkörnyék) mértékéhez. A legmegfelelőbb kezelési fokozat kiválasztásához javasoljuk, hogy támaszkodjon választásakor a Fillerina termékcsalád weboldalán található Fillerimeter-re, az ott javasolt 3 különböző koncentráció fényképes skálájára.

A Fillerina feltöltőhatású kezelést 14 napon keresztül minden nap kell alkalmazni. A Fillerina egy különböző molekulatömegű hialuronsav-komplex alapú kozmetikai kezelés, amely segít feltölteni az öregedési ráncokat, a mimikai vonalakat és a megereszkedett területeket. Sajátos jellege miatt – kozmetikai kezelés helyi használatra – hatásai meghatározott ideig érvényesülnek. Ha meg akarja őrizni az elért eredményeket, javasoljuk a kezelés megismétlését 3-4 havonta. Két ciklus között javasoljuk a Fillerina nappali és éjszakai krémek használatát. A részletes használati utasítást megtalálja a csomagolásban mellékelt tájékoztatón.

A Fillerina alkalmazása után napozhat, figyelembe véve, hogy hosszú napozás alatt (pl. strandon) specifikus és megfelelő faktorszámú naptej felvitele szükséges az Ön saját bőrtípusának megfelelően.

A Fillerina terhesség/szoptatás alatt is alkalmazható. A terhességsajátosságai miatt azonban Labo azt javasolja, hogy tájékoztassa kezelőorvosát a kezelés alkalmazásáról.

Az infralámpák rendkívül megterhelőek a bőrünk számára, ami így hajlamosabb lesz dehidratálódásra és ráncképződésre. Ez az oka annak, hogy a Fillerina legjobb kozmetikai eredményeinek elérése érdekében azt tanácsoljuk, hogy ne alkalmazzon infralámpát. Ehelyett a gyakori hámlasztás segíthet a hialuronsavak a bőrbe való mély behatolásának, és a Fillerina pozitív hatásainak, mivel a bőr mentes lesz a szennyeződésektől és a felesleges faggyútól.

A szervezet az idő előrehaladtával lebontja a természetesen keletkezett hialuronsavat. Ennek hiánya okozza a bőr elvékonyodását, megereszkedését. A hiányzó hialuronsav pótlása telíti, feszesíti, fiatalossá teszi a bőrt. A Labo, több szabadalmat is kiérdemlő, egyedi technológiája lehetővé teszi, hogy a 12 különböző molekulatömegű hialuronsav, kiegészítve a 3 különböző kollagén és 2 elasztin molekulával, a kezelt bőr teljes térfogatába behatoljon és a bőr felszíni rétegétől egészen az irha (dermis) aljáig feltöltse a szöveteket.

A Fillerina kizárólag tesztelt kozmetikai összetevőket tartalmaz, így, ha betartja az általunk javasolt feltételeket a használat során, nem okoz semmilyen problémát. Természetesen, mivel kozmetikai termékről van szó, nem zárhatjuk ki teljesen a nikkel jelenlétét: minimális mennyisége technikailag elkerülhetetlen és általában nem okoz semmiféle problémát. Nikkel allergia esetén javasoljuk kis mennyiségű termék kipróbálását az alkar belső részén vagy a fül mögött, hogy ellenőrizze az esetleges bőrreakciók megjelenését.

Ha bőre faggyús és pattanásos, tanácsos gyengéd, de mély arctisztítót használni a Fillerina alkalmazása előtt.

A Fillerina különösen ajánlott a mimikai vonalak kitöltésére, az ajkakon lévő függőleges ráncok kicsi mimikai ráncokra, amelyek a Fillerina Gel Filler-rel tölthetők fel. Hialuronsavai kitöltik a ráncok okozta üres helyeket, amelyek fokozatosan eltűnnek, kevésbé lesznek jelen. Csak a szájkontúr területére a Fillerina Specific Zones Lips and Mouth használható.

Fontos, hogy ne felejtse el folyamatosan alkalmazni a Fillerina-t, betartani a kezelési ütemtervet és a javasolt használati feltételeket. A Fillerina nem következetes alkalmazása meghiúsíthatja a várt eredményeket.

Felbontás után a Fillerina gélt és a Nourishing Film-et szobahőmérsékleten kell tárolni, az eredeti csomagolásában. A mellékelt kupakkal kell a termékeket hermetikusan lezárni.

A Fillerina arckezelés támogatja a mimikai vonalak és öregségi ráncok feltöltését az arc, az arccsont és az arckontúr meghatározott területein. Szükség esetén nyakra és dekoltázsra is használható.

Hol érhetőek el