Rólunk

A Labo Suisse megalkotta az esztétikai orvoslás otthon alkalmazható kozmetikai alternatíváját az arcfeltöltés és hajápolás területén.

A Labo Suisse története

A svájci székhelyű Labo Suisse prémium minőségű dermokozmetikai termékek gyártója. A céget 36 éve, Bázelben (Svájc) alapították, amely innovatív termékeire alapozva szerezte hírnevét. A folyamatos, legmodernebb technológiákkal támogatott kutatás-fejlesztésnek köszönhetően a Labo Suisse készítmények kínálata napról napra bővül, és ezek minősége a lehető legmagasabb színvonalú. Ennek az elkötelezett fejlesztő munkának köszönhető, hogy a Labo Suisse kínálatában lévő összes termék csúcskategóriás, és ezek hatása összemérhető az esztétikai orvoslás beavatkozásainak eredményeivel.

A termék innováció során a cég közel 30 szabadalmat jegyeztetett be, illetve készítményei már a világ 50 országában elérhetők.

A termékek mindegyike vegán, illetve a Labo Suisse már az európai szabályozás bevezetése előtt is elkötelezett volt az állatkísérlet-mentes termékfejlesztés mellett.

A tudományos háttér

A Labo Suisse termékeinek egyik alapköve az a szabadalmaztatott technológia, amely lehetővé teszi, hogy a bőr számára legfontosabb anyagok (Hialuronsav, Kollagén, Elasztin) a lehető legnagyobb hatékonysággal (közel 100%), illetve a bőr lehető legmélyebb rétegeibe (az irha aljáig) behatoljanak, ezzel biztosítva a teljes és tartós hatást. Sok évnyi fejlesztés után a megoldás Transzdermikus Technológia (Transdermic Technology) néven szabadalmi oltalmat kapott. A megoldás lényege, hogy a fenti anyagok különböző méretű molekulái képesek áthatolni a teljes bőrfelület felső védő rétegein és képesek egészen a bőr alsó részén elhelyezkedő zsírszövetekig eljutni, ezzel a bőrt teljes térfogatában képesek ellátni a 12 különböző tömegű hialuronsav, 3 különböző tömegű kollagén és 2 különböző tömegű elasztin molekulával. Ez az egyedülálló összetétel eredményezi azt a hatást, hogy a termékek injekciós tű használata nélkül is az esztétikai orvosláshoz mérhető eredményeket produkálnak.

A Transdermikus Technológia felhasználása lehetővé tette, hogy olyan bőr- és hajápolási termékek, kezelések kerüljenek kifejlesztésre, amelyeket felhasználójuk otthon, kényelmes körülmények között, injekciós tű nélkül is alkalmazhat. A készítmények akár önmagukban, akár kombinálva, akár alkalmanként, akár kezelésszerűen is felhasználhatók.

A termékek, a rendkívüli hatékonyságuknak köszönhetően, funkciójuk és hatásuk tekintetében a gyógyszerek, valamint a költséges műtéteket tartalmazó esztétikai gyógyászat kozmetikai alternatívájává váltak.

A Labo Suisse különös figyelmet fordít arra, hogy termékeinek hatékonyágát nem csak szubjektív, hanem a lehető legprecízebb, tudományos vizsgálatok is igazolják. Ezekről az egyes termékek csomagolásában lévő használati utasításokban olvashat.

Az egyedülálló hatékonyságot és kiváló bőr regenerációt biztosító Transzdermikus Technológián alapuló készítmények kiemelkedő felhasználói elégedettségét az egyes országokban végzett felmérések támasztják alá.

A vállalat

A kutatóközpont a svájci Bázelben van, a termékek nemzetközi értékesítését a padovai (Olaszország) Labo Interntional srl végzi, amely biztosítja a legújabb fejlesztésű termékek eljutását minden célországba.

A Labo Suisse minden országban egy, kizárólag az adott országban meghatalmazott partnerén keresztül juttatja piacra készítményeit, elkerülendő ezzel az esetleges visszaéléseket, hamis termékek megjelenését, ezzel a kívánt minőség csorbulását.

A magyarországi forgalmazó

A magyarországi forgalmazás a Pharmexpert Europe Kft. együttműködésével történik, amely cég feltüntetésre kerül az egyes termékek csomagolásán. Ezen készítmények minőségéért a Pharmexpert Europe Kft. szavatol.

Ez a cég biztosítja az értékesítési partnerek ellátását és üzemelteti a Labo Suisse termékek magyarországi webshopját.