Lékai-Kiss Ramóna a Labo Suisse arca

Az 50 országban elérhető, és közel 35 éves múltra visszatekintő Labo Suisse Lékai-Kiss Ramónát választotta hazai szépségnagykövetének, a színésznő-műsorvezető ráadásul globálisan is a márka első arca!

Azt hiszem, nincs olyan nő, aki ne lenne büszke egy luxusmárkával való ilyen szintű kölcsönös elköteleződésre. Ritka lehetőség az, amikor egy nagymúltú, de itthon még ismeretlen nemzetközi márka érkezik Magyarországra.  Örülök, hogy részese lehetek ennek a kezdeti időszaknak, ráadásul globálisan is egy ennyire úttörő szerepben. Remélem, hamarosan egyre több magyar nő is megismeri ezeket az izgalmas, újító termékeket.” – osztotta meg örömét Lékai-Kiss Ramóna.

“Nem is találhattunk volna alkalmasabb személyt Ramónánál, hiszen régóta kiemelt figyelmet fordít a szépségápolásra, maga is aktívan keresi az újdonságokat és új módszereket, a minőségben pedig nem ismer kompromisszumot. Ez pedig tökéletesen összecseng a Labo Suisse hozzáállásával és értékeivel. A hitelesség mellett természetesen fontos volt számunkra az is, hogy az általunk választott szépségnagykövet meg tudja szólítani a hazai közönséget. Ramóna hosszú évek óta tartó méltán töretlen népszerűsége pedig garancia erre.” – mondta az együttműködésről a Labo Suisse hazai marketingvezetője.

A svájci Labo Suisse – felismerve a szépségápolási trendeket és a változó igényeket – az orvosesztétikából inspirálódik, innovatív és hatékony otthoni dermokozmetikumokat kínál bőr- és hajápolás területén. A legmodernebb technológiákkal támogatott kutatás-fejlesztésnek köszönhetően a termékinnovációk során közel 30 svájci szabadalmat jegyeztetett be.

A márka két úttörő kollekciója a Fillerina hialuronsavas otthoni arcfeltöltő termékcsalád, illetve a Crescina hajkezelések, melyekkel a hajhullás megállítható, a hajritkulás visszafordítható.

A Labo Suisse formuláinak egyik alapköve a szabadalmaztatott Transzdermikus Technológia. Ennek az egyedülálló technológiának köszönhető, hogy a termékek non-invazív módon, tű nélkül, otthoni használatban is az esztétikai orvosláshoz mérhető eredményeket produkálnak.

Fotó: Zsólyomi Norbert

Stylist: Kökény Nikoletta

Smink: Belovai Nóra

Haj: Kozma Norbert

Related Posts