Kipróbáltam egy módszert, ami pár hét után dús ajkakat ígér: most elárulom, mi lett az eredménye

JOY – 2023.01.24

Nyugi, injekciós tű nincs a dologban!

Régebben soha nem gondolkoztam azon, hogy változtatnék bármit is az arcomon, ráadásul egész korán elkezdtem elmélyülni az arcápolás rejtelmeiben. És bár mindig is arra törekedtem, hogy a megjelenésem minél természetesebb és üdébb legyen, azt is be kell vallanom, hogy mióta betöltöttem a harmincat, azóta többször vizsgálom az arcomat az öregedés nyomai után kutatva.

Természetesen ez nem jeleneti azt, hogy azonnal a kés alá feküdnék, ám hazudnék, ha még nem gondolkoztam volna el ilyen-olyan hialuronsavas feltöltéseken. A két terület, amelyeknél a leghamarabb „rábólintanék” a feltöltésre, az egyértelműen az ajkaim és a szemem alatti terület.

Az ajkaim soha nem voltak vékonyak, de az ember sokszor belegondol, hogy ha egy picit még vastagabbak lennének, esetleg más lenne a térfogatuk, dúsabbnak tűnnének, akkor a különböző rúzsok még jobban mutatnának rajtam. A szemem alatti vagy inkább melletti kis szarkalábakat pedig nagy valószínűséggel saját magamnak köszönhetem, hiszen tinikoromban mértéktelenül használtam erre a területre a púdereket (ha kellett, ha nem), ráadásul a nagyon szárító tonikokat sem vetettem meg…

És bár akármennyire is fúrja az oldalamat a kíváncsiság, hogy vajon mennyire lennének számomra hatásosak a különböző töltések, a tű gondolata kissé megrémiszt (bár azt mondják, hogy mindent a szépségért). Úgy tűnik azonban, hogy feltétlenül kell azonnal a tű irányába szaladnunk, ha hialuronos feltöltésre (vagy ahhoz hasonló eredményre) vágyunk, ugyanis a Fillerina (a Labo Suisse egyik első terméke a piacon) azt ígéri, hogy mindenféle tűvel történő beavatkozás nélkül is kipróbálhatjuk a hialuronos „töltés” előnyeit.

Ezt persze nekem is muszáj volt kipróbálnom, ezért beszereztem egy Fillerina 12 HA szemkörnyékápoló krémet és egy Fillerina 12 HA ajak- és szájkörnyékápoló krémet is, hogy leteszteljem a hatásukat.

A termékeket két héten keresztül használtam kúraszerűen esténként az ajkaimra és a szemkörnyékemre, miután teljesen megtisztítottam az arcomat. A krémek használata egyébként pofonegyszerű és nincs semmilyen csípős, égető érzés (viszlát, erőspaprikás szájfények!), csupán a kívánt területekre fel kell vinni egy keveset, majd masszírozó mozdulatokkal alaposan bele kell dolgozni a bőrünkbe/ajkunkba.

Két hét elteltével a szemem alatti terület láthatóan sokkal kisimultabb lett, a szarkalábak mennyisége csökkent, és a tekintetem összességében sokkal kipihentebb hatást keltett, amit még a kollégáim is megjegyeztek a szerkesztőségben! Ami pedig talán a legnagyobb változás: már nem használok (vagy csak nagyon ritkán) korrektort a szemeim alá, ami ráadásul nem tudatosan alakult ki, csupán egy idő után nem éreztem szükségét és csak később esett le, hogy ezt a Fillerina terméknek köszönhetem.

Az ajkaim nem lettek olyanok, mint Angelina Jolie-nak (bár ez soha nem is volt cél), de egyértelműen élettel telibbek lettek, amelynek következtében dúsabbnak is tűnnek, és igen, a rúzsok/szájfények sokkal szebben, természetesebben mutatnak a számon, ráadásul rúzs nélkül is tetszenek az ajkaim.

Összességében abszolút csak ajánlani tudom ezeket a termékeket, hiszen nem csupán a mimikai ráncokat képesek feltölteni, de képesek kiemelni az arccsontot és a megereszkedés jeleit is el tudják tüntetni.

Ha tehát egyelőre nemet mondanál a tűre, akkor mindenképpen érdemes kipróbálnod a Fillerina termékeit, amelyek segítségével az otthoni nyugalomban, fájdalom nélkül szépülhetsz! Én ezekre a termékekre 10/10-et adok!

forrás: Joy magazin

Related Posts