Viszlát megereszkedett bőr! Íme a személyre szabott bőrápolás

Glamour – 2022.12.20

Ki ne álmodozna üde, rugalmas és feszes bőrről? A magyar piacra belépő Fillerina kollagént, hialuronsavat és elasztint is tartalmazó termékeinek célzott kezelésével személyre szabhatjuk a bőrápolást és elképesztő eredményeket érhetünk el a bőr állapotában.

Egyedülálló csúcstechnológia a bőrápolásban

A Fillerina ˗ amely a Labo Suisse egyik első terméke a hazai piacon ˗ kezelések hatását a 12 különböző hialuronsav, a 3 féle kollagén és a 2 különböző elasztin egyedi, szabadalmaztatott összetételének köszönhetjük. Mind a 3 hatóanyagnak más a szerepe a bőrápolásban, azonban szinergiájuk kiemelkedő. Míg a 12 különböző molekulatömegű hialuronsav a megereszkedett bőr feltöltéséért felelős, addig a háromféle kollagén visszaadja a bőr rugalmasságát, segíti a sejtközi tér felépítését, és a kétféle elasztin újra feszessé teszi a bőrt. A fejlesztés során figyelembe vették, hogy a bőr állapota korosztályonként és arcterületenként is eltérhet, ezért többféle hatáserősség, célzott arcterületi kezelés és alkalmazási mód áll rendelkezésre, amelyekből mindenki összeállíthatja a saját maga számára legideálisabb kombinációt.

A Fillerina 3 különböző koncentrációban kapható, amelyekből a bőr és a ráncok állapotának megfelelően választhatunk. Maga a kezelés mindössze 14 napos, amelyet a legnagyobb hatékonyság érdekében érdemes 6 havonta megismételni. A megfelelő alkalmazási javaslat betartásával a bőrön megjelenő ráncok, egyenetlenségek, azok típusától függően akár 15–45 százalékkal is csökkenhetnek. Az optimális hatás fenntartásáért az arckezelés után érdemes igénybe venni az eljáráshoz kapcsolódó krémeket, amelyeket a kezelések mellett és az azok közötti időben is javasolt alkalmazni.

50 ország után a magyar piacon

A Labo Suisse különös figyelmet fordít arra, hogy termékeinek hatékonyságát ne csak szubjektív, hanem tudományos vizsgálatok is igazolják. Csúcstechnológiás fejlesztései vannak, közel 30 szabadalmat jegyeztetett be, illetve készítményei már a világ közel 50 országában elérhetők, és a Labo immár a magyar piacra is belépett. A termékek mindegyike vegán, ráadásul a vállalat már az európai szabályozás bevezetése előtt is elkötelezett volt az állatkísérlet-mentes termékfejlesztés mellett.

forrás: Glamour magazin

Related Posts